Başarı Koleji`nden Bir İlk Daha

Karaman`da bir çok yeniliğe imza atan Özel Başarı Koleji Uzaktan Online Eğitim ile tüm öğrencilere hizmet veriyor.

Başarı Koleji`nden Bir İlk Daha

Başarı Kolejinden yapılan açıklamada, “Çin'in Wuhan eylaletinde başlayan Coronavirüs (covid-19) vakası binlerce kişiye bulaştıktan sonra tüm dünyaya yayılmış, geçtiğimiz hafta içerisinde de ülkemizde görünmüştü. Yaşanan coronavirüs (Covid-19) vakasından sonra devletimiz acil toplantı yapmış ve ülkemiz için bazı tedbir kararları almıştır. Yapılan toplantılar sonrasında eğitim 2 hafta ara verilmişti. Bu arada öğrencilerimiz eğitim öğretimden geri kalmaması için EBA sistemi ve TRT ortak yayınları ile telafi edilecektir.
Konu hakkında açıklama yapan Kurucu Temsilcimiz Mehmet Coşar; "Başarı Eğitim Kurumları olarak ülkemizde bu durumlar yaşanırken bizler öğrencilerimizin en önemli haklarından olan eğitim haklarını kullanmaları için Canlı Yayınlarla Uzaktan Eğitime başladık. Kaliteden hiç bir zaman ödün vermeyen kurumumuz, okul içerisine kurulan mini bir stüdyo ile öğretmenlerimiz derslerine kaldıkları yerden devam edeceklerdir.
Sabah saat 9.00'da başlayan canlı yayınlarımız akşam saat 20.00 ye kadar devam edecektir. Yayınlarımız 8, 11 ve 12 sınıflara yönelik olacaktır.
Sadece kendi öğrencilerimize değil, dileyen tüm öğrenciler ve velilerimiz okulumuz youtube kanalı üzerinden yaptığımız canlı yayınları izleyebileceklerdir. Canlı yayını izleyemeyenler için yayın videolarımız yine aynı youtube kanalımıza yüklenecektir.
En yakın zamanda bu sıkıntının aşılmasını temenni eder, Türk halkına ve dünya milletlerine sağlık ve esenlikler dileriz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284