Basari Kolejinden Devrim Gibi Bir Yenilik Daha

Basari Koleji egitim ögretimdeki öncülüklerine 3D egitim ve egitim içerikleri ile devam ediyor.

Basari Kolejinden Devrim Gibi Bir Yenilik Daha

Basari Koleji, 3D teknolojisiyle Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilimler, Matematik ve daha birçok ders alaninda egitim veriyor.
Egitim sistemlerinde 3D teknolojisinin kullaniminin Karaman'da ki ilk adresi olan Basari Koleji'nde, sinema salonlarinda görmeye alistigimiz bu teknoloji artik siniflarda egitimde kullaniliyor.
Basari Koleji Müdürü Mehmet Cosar, yaptigi açiklamada, "Geleneksel egitim metotlarindan farkli olarak, 3 boyutlu egitimde ögrenciler görsel ve isitsel ögelerin yardimiyla isledikleri konulari daha çabuk kavrayip hafizalarinda daha uzun süre tutabiliyorlar. Yapilan arastirmalarda 3D ögrenim gören ögrencilerin normal sistemde ögrenim gören ögrencilere oranla dersi anlama, takip etme ve hatirlanabilirlik gibi konularda çok daha iyi sonuçlar elde ettikleri görülmüstür. Ögrencilerin özellikle zorlandigi Fen Bilgisi ve Matematik derslerinde 3D teknolojisi ile hazirlanan konular ögrencilerin hem derse olan katkisini arttirmakta hem de ögrencinin derse olan ilgisini pekistirmektedir. Bütün bunlarin toplami ise basarinin artmasini saglamaktadir. Bizde ögrencilerimizin basarilarini arttirabilmeleri için elimizden geleni yapiyoruz" dedi.
3D uygulamalarini Karaman'da hayata geçiren ilkokul olan Basari Koleji, 2014-2015 egitim ögretim yilinin baslamasiyla birlikte alaninda uzman ögretmenlerin gözetiminde derslerde 3D teknolojisi kullanmaya basladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284