Basarili Ögrenciler Afyon ve Kütahya’ya Ugurlandi

Milli Egitim Bakanligi tarafindan düzenlenen Cumhuriyet Gezileri Projesi kapsaminda Afyonkarahisar’a ve Kütahya’ya gidecek ögrenci ve ögretmenlerden olusan gezi grubu Valilik binasi önünden Afyonkarahisar ve Kütahya iline ugurlandi.

Basarili Ögrenciler Afyon ve Kütahya’ya Ugurlandi
Cumhuriyet Egitim Gezileri, Milli Egitim Bakanligimiza bagli ilk ve ortaögretim kurumlarinda ögrenim gören ögrencilerin Milli Mücadele Destaninin önemini kavramalarina ve bu yolla milli suurlarini güçlendirilmesine katkida bulunmak, farkli cografi bölgelerde bulunan ögrencilerin tanisip kaynasmalarini saglamak ve basarili ögrencileri ödüllendirmek amaciyla düzenlendi.
Ugurlama töreninde bir konusma yapan Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Bakanligimizin düzenlemis oldugu Cumhuriyet Egitim Gezileri Projesi kapsaminda farkli okullarimizdan belirledigimiz 40 basarili ögrencimizi Afyonkarahisar ve Kütahya’ya göndermenin sevincini yasiyoruz. Sevgili Ögrenciler; Dumlupinar Meydan Muharebesi'nin yapildigi yerlere gidiyorsunuz. Ecdadimizin güzel yurdumuzu bizlere hangi sartlar altinda emanet biraktigini hep birlikte göreceksiniz. Imkânsizliklar içerisinde nasil bir mücadele verildigini daha iyi anlayacaksiniz. Bu gezilerin amaci sizlerin tarih suurunu gelistirmek, diger illerimizden gelen arkadaslariniz ile tanismanizi saglamaktir. Hepinize hayirli yolculuklar diliyorum, yolunuz açik olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284