Bu Sınıfta Minik Öğrencilerin Hayalleri Gerçekleşiyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulunun KOP Okuyor Projesi kapsamında kabul edilen “KOP İle Hayal Kütüphanem” projesiyle minik öğrencilerin renkli dünyalarını yansıtan kütüphanenin açılışı gerçekleşti.

Bu Sınıfta Minik Öğrencilerin Hayalleri Gerçekleşiyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulunda düzenlenen açılış programında Okul Müdiresi Havva Nur Sezer projeye ilişkin İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’a bilgiler verdi. 
Havva Nur Sezer, “Karaman’da anaokulu özelinde bir ilk olma özelliği gösteren kütüphanede, öğrencilerimiz teknoloji desteği ile kitap okumaları için ortam oluşturuldu. Proje kapsamında kurulan kütüphanede etkileşimli tahta olmak üzere dijital kitaplar akıl ve zekâ oyunları kitabı ve anaokuluna uygun diğer kitaplar yer almaktadır.” dedi. 
Projenin hayata geçmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan örneklik teşkil edecek çalışma sebebiyle okul yöneticileri ve öğretmenleri tebrik etti. Çocukların küçük yaştan itibaren zengin hayal dünyasını yeşertecek, miniklerin hayallerini besleyerek büyümelerini sağlayacak kütüphane ile üretken ve yenilikçi bir geleceğe erişileceğini vurgulayan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, projenin hayırlı olması temennisiyle kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi. 
Açılış sonrası öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden İl Müdürü Çalışkan, bir sınıfın canlı ders bağlantısına katılarak minik öğrencilere sürpriz yaparken minik öğrenicilere topaç hediye etmeyi de ihmal etmedi. 
Program, günün anısına çekilen fotoğrafların ardından okuldan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284