Çalışkan Hafta Sonunda Velilerle Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, okulları ziyaret ederek okul aile birliği toplantılarına katıldı.

Çalışkan Hafta Sonunda Velilerle Buluştu

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesinin ardından hafta sonunda TOKİ Anadolu Lisesi ve TOBB Fen Lisesini ziyaret ederek okul aile birliği toplantılarına katılan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, burada yaptığı konuşmada eğitimin toplumun bütününü ilgilendiren bir alan olduğunu belirtti.

“Eğitim, milletimizin ortak buluşma noktalarından biridir.”

Velilerin sadece kendi öğrencisi dışında toplumun tüm öğrencilerine karşı sorumlu olduğunu vurgulayan İl Müdürü Çalışkan, “Eğitim, milletimizin ortak buluşma noktalarından biridir. Bu alanda ne kadar başarılı olursak evimiz, mahallemiz, şehrimiz ve ülkemiz de o nispette gelişerek mutlu olacak. Onun için sizlerin öğrencileriniz ve okullarla kurduğunuz sıkı bağ öğretmenlerimize, öğretmenlerimizin çocuklarımızla kurduğu sağlıklı iletişim de sizlere olumlu yansıyacak.” dedi.

“48 bin öğrenci aracılığıyla geniş bir aileyiz.”

Eğitime katkı sağlamak isteyen herkese kapısının açık olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, “Kiminin çocuğu, kiminin torunu, kiminin yakın bir akraba ya da komşusu olan bu şehrin 48 bin öğrencisi aracılığıyla geniş bir aileyiz aslında. Eğer inanır ve gayret edersek çok güzel gelişmelerin kolaylıkla elde edilebileceğini görebiliriz. Yeter ki nasıl olacağı üzerine yoğunlaşalım ve birbirimize destek olalım. Bugün toplantısı yapılan okul aile birlikleri onun için toplanıyor, bu güzel gaye için bir araya geliyor.” şeklinde konuştu.

İl Müdürü Mehmet Çalışkan’ın konuşmasının ardından okul aile birliklerinin yönetimi ve işleyişine dair yapılan bilgilendirmeler sonrasında toplantıya geçildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284