“Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaslar Projesi” Sona Erdi

Vali Murat Koca, AB Degisim Projelerinden Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaslar Projesi’nin kapanis programina katildi.

“Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaslar Projesi” Sona Erdi

Avrupa Birligi Degisim Programi çerçevesinde 8 ülkenin katilimi 2012 yilinda baslayan ve ülkemizin koordinatörlügünde yürütülen Çevreci Fikirler, Çevreci Vatandaslar Projesinin son etabi Ilimizde gerçeklestirildi. 30 Mayis 2014 Cuma günü Vali Ali Akan Ilkögretim Okulunda gerçeklestirilen programa; Vali Murat Koca’nin yani sira Vali Yardimcisi ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarikaya, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Milli Egitim Sube Müdürleri, 7 ülkeden 24 yabanci konuk ve ögrenciler katildi.
Vali Ali Akan Ilkögretim Okul Müdürü Özcan Üstün’ün proje hakkinda yaptigi bilgilendirme konusmasinin ardindan, sema gösterisi ve folklor ekibinin gösterisiyle program devam etti. Daha sonra katilimci ülke temsilcileri proje ve ilimiz hakkinda görüslerini aktardilar.
Proje kapsaminda hazirlanan Atik Malzemelerden Tasarim Sergisi açilisinin Vali Yardimcisi ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Vekili Mustafa Sarikaya ve yabanci konuklar tarafindan yapilmasinin ardindan program sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284