Çocuklarla Buluştular

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren İl Çocuk Hakları Komitesi eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Çocuklarla Buluştular

Karaman merkezde bulunan okulların davetlisi olarak öğrencilerle buluşan İl Çocuk Hakları Komitesi üyeleri Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. 02 Aralık 2021 tarihinde13.30 ve 14.30 saatleri arasında ilk olarak 3. Sınıf öğrencilerine yönelik yapılan eğitimde sunum yapan İl Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Elanur Zoroğlu sunumunda çocuklara tanınan haklardan, üyeliğe bilinmesi gerekenleri öğrencilerle paylaştı. Komitenin gerçekleştirdiği programlarda yapılan etkinliklere üyelerin hiçbir şekilde ücret ödemediğini söyleyen Sosyal Hizmet Uzmanı Hasan Sivrikaya komitenin yaptığı etkinlikleri görseller eşliğinde aktardı.

Cumhuriyet Nihat Arslan İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği ve idaresi tarafından düzenlenen program sonunda öğrencilere ücretsiz üyelik için formlar verildi. Böyle bir imkânı kendilerine tanıyan okul idaresi ve okul aile birliğine teşekkür eden Sivrikaya ve Zorluoğlu günün anısına Karaman Bilsem çocukları tarafından resmedilen tabloyu öğrencilere hediye etti. Haber: Senem Yavuzaslan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284