“Daima Türkçe” Dediler ve Ödüllerini Aldılar

743. Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından verildi.

“Daima Türkçe” Dediler ve Ödüllerini Aldılar

Karaman Valiliği ve Karaman Belediyesi tarafından desteklenen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler eserleriyle yarıştılar. Yapılan değerlendirme sonucunda ilkokul kategorisinde Abdurrahim Karakoç İlkokulu 4/C sınıfından Emir Serkan Gürsoy birinci, Yılmaz Babaoğlu İlkokulu 4/B sınıfından Ali Altunbaş ikinci ve İbrahim Bey İlkokulu 4/B sınıfından Yalçın Çelik üçüncü oldu.
Ortaokul kategorisinde Özel Başarı Koleji 6. sınıf öğrencilerinden Nursima Uzun birinci, Özel Babaoğlu Ortaokulu 6/D sınıfından Bengisu Töblek ikinci ve İmaret Ortaokulu 5/A sınıfından Ömür Erdoğan üçüncü oldu. Lise kategorisinde ise 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/C sınıfından Fatma Zehra Aytekin birinci, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi 9/C sınıfından Meryem Aslan ikinci ve açıköğretim öğrencisi Mehmet Furkan Şaşma ise üçüncü oldu.
Birincilere yarım altın, ikincilere tablet bilgisayar, üçüncülere ise bisiklet hediye edilen yarışmada ödüller öğrencilerin evlerine kadar teslim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından teslim edilen hediyelerin mutluluğunu yaşayan öğrencilerin sevincine ortak olan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ise dereye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284