Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2027 yıllarını kapsayan süreçte uygulanacak olan akreditasyon sürecini koordine etmek amacı ile Okul Eğitimi Akreditasyon Üst Kurulu ve Akreditasyon Yönetim Ekibi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç başkanlığında ilk toplantısını çevrim içi olarak gerçekleştirdi.

Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2021-2027 yılları arasında uygulanacak olan akreditasyon hedeflerinin değerlendirildiği toplantı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç’ın açış konuşmasıyla başladı. İlçe Milli Eğitim müdürleri, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı toplantıda, Okul Eğitimi Akreditasyon planının ilk hedefi olan “Öğrencilerin İngilizceye karşı olumlu tutum, ilgi, isteklilik, katılım ve motivasyonlarını artıracak eylem planlarını uygulayabilmek için İngilizce öğretmenlerinin yeterliliklerini artırmak” hedefi ile ilgili olarak Ek-2 katılımcı başvurularının değerlendirilmesi usul ve esasları görüşüldü.

Toplantıda ayrıca; yurt dışı ev sahibi kurumların belirlenmesi, akreditasyon sürecinin sağlıklı yürütülmesi amacı ile oluşturulacak olan alt komisyon üyelerinin belirlenmesi, akreditasyon sürecinde yapılacak olan yönetim toplantıların sayısı, katılımcı öğrencilerin belirlenmesi gibi konularda kararlar alındı.

Toplantı dilek ve temennilerin değerlendirilmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284