DÖGEP Programı Gerçekleştirildi

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Programı (DÖGEP) çalışması, 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

DÖGEP Programı Gerçekleştirildi

İlimiz merkezindeki din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, din öğretiminde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin sorumluluklarından bahsederek günümüz toplumlarının ahlaki yozlaşmaya karşı manevi değerleri davranışa dönüştürecek çözümlerle yol alınabileceğini dile getirdi. Ardından Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik Öğretmenlerinden Hatice İncekara Arslan ve Cem Avutmuşlu, "Çocuk ve Genç Psikolojisi, Ergenlik Dönemi ve Sorunları, Ergenlerle Etkili İletişim" ve "Modern Çağda Yeni Neslin Duygu, Düşünce ve Davranışlarını Anlamak" konularında sunumlarını gerçekleştirdiler.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdurrahman Kurt ve Din Öğretiminden Sorumlu Şube Müdürü Mehmet Ali İyibaş'ın katıldığı program, soru cevapları ardından son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284