Egitim Yili Sona Eriyor

2012-2013 egitim ögretim yili 14 Haziran Cuma günü verilecek karnelerle birlikte sona eriyor. Yaklasik 3 ay sürecek yaz tatili Eylül ayinda sona erecek.

Egitim Yili Sona Eriyor

Egitim yilinin sona ermesi nedeniyle saat 10.00’da Esentepe Ilkögretim Okulu’nda Vali Murat Koca’nin da katilacagi karne töreni yapilacak.
Vali Murat Koca egitim-ögretim yilinin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayinladi. Koca mesajinda, “ 2012- 2013 egitim - ögretim yili 14 Haziran Cuma günü karnelerin alinmasiyla sona ererek, ögrenci ve ögretmenlerimizle birlikte uzun bir tatil dönemine girecektir. Hem ögrencilerimiz hem de ögretmen ve velilerimiz açisindan yorucu geçen bir sürecin ardindan çocuklarimiz uzun sürecek olan bir tatil dönemine girecekler.Ögrencilerimiz bir yil boyunca ortaya koyduklari emeklerin karsiligini almis olarak, bu sayede kendilerini degerlendirerek ve eksiklerini gidererek daha basarili olacaklari sekilde geleceklerini insa edeceklerdir. Çocuklarimizin karnelerinde almis oldugu notlar ne olursa olsun, onlar bizim için ayri birer degerdir. Onlar bu ülkenin gelecegidir. Sartlar ne olursa olsun ögrenmekten, okumaktan ve bilgiden asla uzaklasilmamalidir. Hep birlikte gayret ederek amacimiz dogrultusunda hedeflere ulasabilmek, çocuklarimizi kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkilar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barisik, baskalariyla iyi iliskiler kuran, isbirligi içinde çalisan, hosgörülü ve paylasmayi bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu bir vatandas olarak yetistirmek için basta ailelere büyük görev ve sorumluluk yüklemektedir. Türk toplumunun sekillenmesinde, Cumhuriyetin güçlenmesinde, millî kültürümüzün gelistirilerek güçlenmesinde fedakâr ve saygiyi en çok hak eden ögretmenlerimizin de, bu hususta bugüne kadar oldugu gibi bundan sonraki çalismalarinda da üstün gayret ve yüksek bilinç içerisinde olacaklarina yürekten inaniyorum. Bu duygu ve düsüncelerle tüm ögretmen ve ögrencilerimize aileleriyle birlikte saglikli ve mutlu bir tatil süreci geçirmelerini diliyor, yeni egitim – ögretim yilinda yenilenmis, enerji dolu, saglikli ve mutlu bir sekilde okullarda görmeyi temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284