Eğitime Tablet Desteği Sürüyor

Vali Mehmet Alpaslan Işık, eşi hanımefendi Munise Işık ile birlikte sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek uzaktan eğitim yoluyla eğitim-öğretimlerini sürdüren öğrencilere tablet dağıtımı gerçekleştirdi.

Eğitime Tablet Desteği Sürüyor

Gerçekleştirilen sevgi evleri ziyaretinde bir araya geldikleri çocuklarla yakından ilgilenen Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık, kendilerini yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılayan çocuklarla geleceğe dair umutları ve hedefleri hakkında bir süre sohbet ettiler.

Ziyareti sırasında çocuklara eğitimlerini aksatmamaları yönünde nasihatlerde bulunan Vali Işık, çocuklarla sohbeti sırasında eğitimin hayatımızın vazgeçilmez bir unsuru olduğuna dikkat çekerek çocuklarımızın her anlamda daha kaliteli ve iyi bir eğitim alabilmeleri için devlet olarak gereken her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. Öğrencilerle sohbeti sırasında dağıtımını yapacakları tableti amacına uygun kullanmaları yönünde öğrencilere uyarılarda bulunan Vali Işık, eğitim desteği sağlayacak tabletlerle birlikte öğrencilerin okul başarılarının daha da artacağına olan inancını belirterek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Sevgi evlerine gerçekleştirilen ziyarette çocukların ilgi ve sevgisiyle karşılaşan hanımefendi Munise Işık, ziyarette yakından ilgilendiği çocuklarla eğitimleri ve gelecekte olmak istedikleri mesleklerle ilgili olarak bir süre sohbet etti. Çocuklarımızın her anlamda daha sağlıklı, kaliteli ve iyi bir eğitim alabilmeleri için maddi ve manevi her türlü desteğin verileceğini ifade eden hanımefendi Işık, dağıtımını gerçekleştirdikleri tabletlerle birlikte uzaktan eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerine sağlayacağı katkılarla öğrencilerimizin okul hayatlarında daha başarılı olacaklarına olan inancını belirtti. Özellikle ihtiyaç sahibi olan öğrencilere tablet desteği sağlanmasının sosyal devlet olmanın bir gereği olduğunu dile getiren hanımefendi Işık, “Bundan sonraki süreçte de özellikle eğitim alanında öğrencilerimize gereken her türlü desteği ve katkıyı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Işık ve hanımefendi Munise Işık, öğrencilere eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileyerek öğrencilere tabletlerini verirken tabletlerini alan öğrenciler de Vali Işık ve hanımefendi Işık’a teşekkür ederek ziyaretlerinden ve kendilerine tablet hediye etmelerinden duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi hanımefendi Munise Işık’ın sevgi evlerine gerçekleştirdiği ziyaretlere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün eşlik etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284