Egitimin Müdürü Ile Gönüllüsü Bulustu

Geldigi günden bu yana yaptigi çalismalarla dikkatleri üzerine çeken, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, egitim gönüllüsü ve egitime yaptigi yatirimlarla örnek olan Bifa A.S. Onursal Baskani Yilmaz Babaoglu ile bir araya geldi.

Egitimin Müdürü Ile Gönüllüsü Bulustu

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ve Sube Müdürü Abdurrahman Kurt ilk olarak Bifa A.S.’ ye yapilan ziyarette, Onursal Baskan Yilmaz Babaoglu ve Genel Müdür Mustafa Pinarbasi ile bir araya geldi.
Daha sonra Babaoglu Koleji’nde temaslarini sürdüren Sultanoglu, burada Bifa egitim koordinatörü Ali Konukseven, Babaoglu Koleji kurucu temsilcisi Hilmi Erdogdu ve okul müdürü Mustafa Ün ile görüsmelerine devam etti. Babaoglu Koleji’ nin egitim felsefesi ve kurulus amacindan bahseden Yilmaz Babaoglu, “Amacimiz, iyi insan yetistirip, bu nitelikli bireylerin ülkemize faydali saglamasidir” dedi.
Okul ögretmenleri ve ögrencileri ile tek tek ilgilenen Sultanoglu, okul ögretmenlerine, ögrencilerin hem sayisal verilerini hem de kisilik özelliklerini dikkate alarak iyi insanlar yetistirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Ziyaret, Sultanoglu’nun Ingilizce, vatandaslik, müzik ve zekâ oyunlari derslerindeki ögrencilere bu derslerin önemini anlatmasi ile son buldu.
Okul müdürü Mustafa Ün:” Ilimizde egitim-ögretimin basindaki insan, müdürümüz Sayin Asim Sultanoglu ve bir egitim gönüllüsü olan Sayin Yilmaz Babaoglu’ nu okulumuzda görmek, onlarla sohbet etmek son derece keyifli oldu. Ziyaretten dolayi il milli egitim müdürümüze, sube müdürümüze ve kurucumuza okulumuz adina çok tesekkür ederim.” dedi.
Ayrica Il Milli Egitim Müdür Yardimcimiz Selmani Karaçam ve sube müdürü Adem Sarniçli da okulumuzu ziyarette bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284