Enerji Yöneticisi Eğitimlerinde İlk Dersi Rektör Ak Verdi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Enerji Verimliliği Uygulama ve Araştırma Merkezinde (KAREN) ‘Enerji Yöneticisi’eğitimleri başladı. Çeşitli alanlardaki mühendis kursiyerlerin katıldığı eğitimde ilk dersi Rektör Prof. Dr. Namık Ak verdi.

Enerji Yöneticisi Eğitimlerinde İlk Dersi Rektör Ak Verdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş Sertifikalı Enerji Yöneticisi Eğitimleri düzenleyebilen KOP Bölgesindeki tek, Türkiye’de ise 4'üncü merkez olan KMÜ KAREN’de ilk ders heyecanı yaşandı.

KAREN olarak son dönemde büyük bir gelişim sağladıklarını ifade eden Merkez Müdürü Doç. Dr. Selmin Ener Ruşen, yenilikçi vizyonu ile kendilerine verdiği büyük desteklerden dolayı ekibi adına Rektör Prof. Dr. Namık Ak’a teşekkür etti. Ruşen, ülkemizin ihtiyacı olan enerji yöneticilerinin eğitilmesi amacıyla başlayan eğitimlerin hayırlı olmasını diledi.

İlk ders Rektör Ak verdi

KAREN bünyesindeki enerji yöneticisi eğitimlerinde ilk dersi Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Namık Ak verdi. Üniversitede enerji verimliliğini artırmaya yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ak, KMÜ KAREN’in enerji yöneticisi eğitimleri düzenleyebilen KOP bölgesindekitek, Türkiye’de ise 4 merkezden biri olmasına özverili çalışmayla ulaşıldığını ifade etti. Namık Ak, ilk derste enerji konusundadünyada ve Türkiye’de arz ve talep tarafında yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284