Erasmus+ Meydani Projesi’nin Çalismalari Basliyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi ile Mevlana Kalkinma Ajansi Karaman Yatirim Destek Ofisi tarafindan hazirlanan “ERASMUS+ MEYDANI” projesi hibe almaya hak kazandi.

Erasmus+ Meydani Projesi’nin Çalismalari Basliyor

Ulusal Ajans tarafindan 2014-2020 döneminde uygulanacak ERASMUS+ programinin taninirliligini artirmak amaciyla Eurodesk Temas Noktalarina özel hazirlanan mali destek çagrisi kapsaminda basvurusu kabul edilen proje, Nisan-Ekim 2014 tarihlerinde gerçeklestirilecek.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi, Karaman Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Karaman MEM Eurodesk Temas Noktasi is birligi ile uygulanacak proje kapsaminda Karaman’da üç ayri yerde ERASMUS+ Meydanlari kurulacak, 17-30 yas araligindaki gençler bu meydanlarda Avrupa Birligi ülkelerindeki staj, is ve egitim firsatlari konusunda bilgilendirilecek.
Proje ile, bilgi ve deneyim eksiklikleri nedeniyle AB imkanlarindan faydalanamayan gençlerin AB projelerine dahil edilmesi ve Karaman’dan Ulusal Ajans Gençlik Projeleri’ne yapilan basvuru sayisi ve kalitesinin artirilmasi amaçlaniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284