Erasmus+; Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi Akreditasyon Çalışmaları Değerlendirildi

Karaman İl Millî Eğitim Müdürlüğünün 2021-2027 yıllarını kapsayan süreçte uygulanacak olan okul eğitimi, mesleki eğitim ve yetişkin eğitimi kategorilerindeki akreditasyon çalışmaları devam ediyor.

Erasmus+; Okul Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Yetişkin Eğitimi Akreditasyon Çalışmaları Değerlendirildi

İl Millî Eğitim Müdürlüğünün Ulusal Ajans tarafından 2021-2027 yılları arasında okul eğitimi, mesleki eğitim ve yetişkin eğitimi kategorilerinde akredite edilmesinin ardından bu doğrultuda yapılan çalışmalar kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan başkanlığında toplantılar gerçekleştirilmeye devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın açış konuşmasıyla başlayan toplantıya ilçe millî eğitim müdürleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve meslek odası temsilcileri ile İşkur il müdürlüğü temsilcisi katıldı.

Akreditasyon çalışmaları kapsamında çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantılarda, İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı kurumların akreditasyon bilgilendirmeleri, akreditasyon süreçleri ve kurumların başvurularında takip edilecek yola ilişkin bilgilendirmeler yapıldı; yurt dışı ev sahibi kurumların belirlenmesi, akreditasyon sürecinin sağlıklı yürütülmesi amacı ile oluşturulacak olan alt komisyon üyelerinin belirlenmesi, akreditasyon sürecinde yapılacak olan yönetim toplantıların sayısı, katılımcı öğrencilerin belirlenmesi gibi konularda kararlar alındı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç, okul eğitimi, meslekî eğitim ve yetişkin eğitimi alanında Erasmus akreditasyonunun hedeflerini, akreditasyon sürecinde raporlama takvimi ve performans göstergelerini katılımcılarla paylaştı.

Sunumlarının ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Kılınç katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Toplantı dilek ve temennilerin değerlendirilmesi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284