Ermenek Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ermenek Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni yapildi.

Ermenek Meslek Yüksekokulunda Mezuniyet Sevinci

28-29 Mayis 2013 tarihleri arasinda 2012-2013 akademik yili “1. Turkuaz Senligi ve Mezuniyet Törenleri” adi altinda gerçeklestirilen etkinlige KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Ermenek Kaymakami Hüseyin Sayin, Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Ali Can, yüksekokulun akademik ve idari personeli, Ermenek halki ve ögrenci aileleri katildi.
Etkinligin ilk gününde pilav, kavurma, tatli ve ayran ikramindan sonra mehteran ve ata sporu gösterisi, canli müzik performanslari, bilek güresi, halat çekme, yogurt yedirme, kareoke, balon patlatma ve çuval yarismalari yapildi.
Yarismalarda dereceye giren ögrencilere çesitli ödüller verilirken Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi genelinde düzenlenen masa tenisi turnuvasinda üniversite birincisi olan Okan Uzunoglu’na ve voleybol turnuvasinda ikincilik elde eden yüksekokul takimi sporcularina KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen tarafindan kupa ve madalyalari verildi.
Ikinci gün gerçeklestirilen Ermenek Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni ise renkli görüntülere sahne oldu. Bilgisayar Programciligi, Elektrik, Isletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamalari ile Saglik Kurumlari Isletmeciligi programlarindan mezun olan toplam 231 ögrenci yüksekokul bahçesinde izleyenleri selamlayarak geçit yapti.
Mezuniyet törenlerinin olmazsa olmazi kep atma ani, ailelere ve ögrencilere keyifli anlar yasatti. Kep atma töreninin ardindan yüksekokul ögrencilerinin hazirladigi müzik dinletisiyle mezuniyet sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284