Evde Eğitim Gören Fatih Kılıç’a Sürpriz Doğum Günü

Evde eğitim gören Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencisi Fatih Kılıç büyük bir sürprizle karşılaştı ve 18. yaşını Karaman Valisi Fahri Meral, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Cumhuriyet Savcısı Samet Asiltürk ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile birlikte kutladı.

Evde Eğitim Gören Fatih Kılıç’a Sürpriz Doğum Günü

Karaman Valisi Fahri Meral ve beraberindekiler ilk olarak Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ali Can Çetinkaya ve Abdulfettah Pınar’la bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Meral, daha sonra Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin, arkadaşları Fatih Kılıç için hazırlamış olduğu sürpriz doğum gününe katıldı.

Evde eğitim gören Fatih Kılıç’a sürpriz bir doğum günü düzenleyen Okul Müdürü Mustafa Özer, Rehberlik Öğretmeni Hatice İncekaraaslan ve öğrenciler Fatih’i hem şaşırttılar hem de mutlu ettiler.

Arkadaşları Fatih İçin Video Klip Hazırladı

Doğum günü pastasını ailesi, arkadaşları ve Vali Meral ile birlikte kesen Fatih’in yaşamış olduğu mutluluk görülmeye değerdi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Fatih Karaman Valisi Fahri Meral’den Galatasaray’ın imzalı bir formasını istedi. Günün en güzel sürprizi ise Fatih’in arkadaşlarından geldi. Arkadaşları için video klip hazırlayan öğrenciler Fatih’in ailesine ve davetlilere duygu dolu anlar yaşattılar.

Karaman Valisi Fahri Meral duyarlı davranışlarından dolayı Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi yöneticilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti. Bu anlamlı program günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284