Farabi Kurum Koordinatörlügü Ögrencileri Bilgilendirdi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Farabi Kurum Koordinatörlügü, Farabi Ögrenci Degisim Programi bilgilendirme ve tanitim toplantisi düzenledi. KMÜ Saglik Kültür ve Spor Dairesi Baskanligi Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen toplantida Farabi Kurum Koordinatör Yardimcisi Ars. Gör. Nimet Çoskun sunum yapti.

Farabi Kurum Koordinatörlügü Ögrencileri Bilgilendirdi

Ars. Gör. Çoskun sunumunda Farabi Programindan kimlerin nasil faydalanabilecegine, ders uyusmazliklarinda dikkat edilecek hususlara, basvuru tarihleri ve istenilen belgelere degindi.
Farabi Programindan Yararlananlara Sekiz Ay Burs Imkani
Ars. Gör. Çoskun programin avantajlari hakkinda sunlari söyledi: “Farkli akademisyenlerden egitim alma sansiniz oluyor. Ailenizden uzaktaysaniz ve anlasmali oldugumuz üniversite ailenizin bulundugu sehirde varsa orada okuyabilirsiniz. Ayrica programa katilanlara sekiz ay karsiliksiz egitim bursu veriliyor. Diger kredi ve devlet yurdu imkânlariniz varsa onlar da aynen devam ediyor.” Derslerin karsiliklarinin ve kredi derecelerinin önemli oldugunu belirten Ars. Gör. Nimet Çoskun, ögrencilerin programa basvurmadan önce gitmek istedikleri üniversitelerin ders programi ve not sistemini incelemelerini tavsiye etti.
Farabi programinin sadece 1 yil, bir veya iki dönem yapilabilecegini belirten Ars. Gör. Nimet Çoskun, “Degisim programina kabul edildikten sonra, dersler baslamadan önce dilekçe vererek vazgeçme hakkina sahipsiniz.” seklinde konustu.
Ögrencilerin sorularinin cevaplanmasinin ardindan program sona erdi.
Farabi Ögrenci Degisim Programinin 2014-2015 yili basvurulari 24 Subat-14 Mart tarihleri arasinda [email protected] adresinden on-line olarak gerçeklestirilebilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284