Fatih Projesi Protokolü İmzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görev yapan öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sunmak, liderlik ile yönetim becerilerine yönelik faaliyetler planlamak, öğrencilerin etkileşimi tahta ve Eğitim Bilişim Ağı kullanımına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Fatih Projesi Protokolü İmzalandı

İmza töreni öncesi konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu imzalanan protokol ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine 10 adet etkileşimli tahta verileceğini ifade etti. İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, “Bu süreçte etkileşimli tahta ve Eğitim Bilişim Ağı kullanımına ilişkin Müdürlüğümüz Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanacak eğitim ve etkinlik programları ile ilk olarak Eğitim Fakültesinde görev yapan öğretmenlere daha sonra da eğitim fakültesinde eğitim gören son sınıf öğrencilere eğitim verilecek. Böylece etkileşimli tahta ile Eğitim Bilişim Ağı kullanımı konusunda hem öğretmenlerin hem de öğretmen adayı olan öğrencilerin mesleki becerileri kazanması açısından eğitimden istifade etmiş olacaklar. İmzalayacağımız protokol her iki taraf için hayırlı olur” diye konuştu.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Mehmet Akgül ise imzalanacak protokolün her iki kurum için önemli olduğunu ifade ederek üniversitede eğitim gören öğrencilerin eğitim camiasına entegrasyonu konusunda katkılar sağlayacağını belirtti. Rektör Akgül, “Dijital çağı yaşadığımız bu dönemde Eğitim Fakültemizde görev yapan öğretmenlerimiz ile son sınıf öğrencilerimizin etkileşimli tahtayı kullanıma yönelik önemli katkılar sağlayacak protokol için başta İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü’nde gerçekleşen protokol imza törenine, Rektör Mehmet Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Nesip Aktan katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284