"Geleceğe Nefes Olmak" İçin  İmzalar Atıldı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Kültür Vakfı örnek bir protokole imza atarak “Geleceğe Nefes Olmak” için okullara ücretsiz fidan dağıtımı yapılması konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

"Geleceğe Nefes Olmak" İçin  İmzalar Atıldı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yunus Emre Kültür Vakfı arasında ücretsiz fidan dağıtımına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen protokol imza törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ile Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan katıldı.

İmza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, imzalanan protokolle Yunus Emre Kültür Vakfı tarafından okulların bahçelerine dikilmek üzere ücretsiz fidan dağıtımı yapılacağını söyledi. İl Müdürü Çalışkan, “Geçtiğimiz günlerde Hatay'da etkili olan orman yangınında ülkemizin ciğerleri yandı. Bu olay sonrası geleceğe nefes olmak ve yavrularımıza daha yeşil bir dünyayı miras bırakmak adına, ilimizde yıllardır güzel çalışmalara imza atan Yunus Emre Kültür Vakfı ile bir protokol imzalıyoruz. Protokol çerçevesinde Yunus Emre Kültür Vakfı tarafından eğitim kurumlarımızın bahçelerinde dikilmek üzere ücretsiz fidanlar dağıtılacak. Öğrencilerimizin ve şehrimizin geleceğine katkı sağlayacak olan Yunus Emre Kültür Vakfına müteşekkirim.” diye konuştu.

Yunus Emre Kültür Vakfı Genel Müdürü Mehmet Emin Uyan, eğitim camiasına katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek imzalanacak protokolün ilimiz eğitimi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Program, imzaların atılması ve çekilen fotoğraflarla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284