Gevher Hatun Anaokulu Ögrencilerinden Kardes Okul Ziyareti

Gevher Hatun Anaokulu ögrencileri ``Kardes Okul `` Projesi kapsaminda kardes okullari olan Karacaören Ilkögretim Okuluna anlamli bir ziyarette bulundu.

Gevher Hatun Anaokulu Ögrencilerinden Kardes Okul Ziyareti
Ziyarete Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Gevher Hatun Anaokulu Müdiresi Güler Ünüvar, ögrenci velileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.
Gevher Hatun Anaokulu ögrencileri Kardes Okullari için aldiklari oyuncak, kirtasiye, spor malzemesi ve fotokopi makinesini kardes okul ögrencilerine hediye ederek duygulu anlarin yasanmasina sahne oldu. Ziyaret sonrasi paylasmanin verdigi mutluluk Gevher Hatun Anaokulu miniklerin gözlerinden okunuyordu.
Ögrencilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kalan Karacaören Ilkögretim Okulu Müdürü Erdal Tuna, “Gevher Hatun Anaokulu ögrencileri bizi gerçekten kardes olarak gördüklerini bu davranislari ile gösterdiler. Ihtiyaç sahibi ögrencilerimizi sevindiren ve bu organizasyonda emegi geçen bütün ögrenci velilerine, ögrencilere, ögretmenlere ve okul idarecilerine tesekkür ediyorum” dedi.
Gevher Anaokulu Müdiresi Güler Ünüvar konusmasinda, “Amacimiz kardes okul ögrenci ve ögretmenleriyle gönül köprüsü kurmak, çocuklarimiza yardimlasmanin erdemini kavratmaktir. Kardes Okulumuz Karacaören Ilkögretim Okuluna yaptigimiz ziyarette sevgi gösterileri ile karsilandik. Ögrencilerimiz getirdikleri hediyeleri kardesleriyle paylasmalari minik bedenlerinde kocaman bir kalp tasidiklarini apaçik sergilediler” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda, “Gevher Hatun Anaokulu Ögrencilerinin örnek davranislari egitim camiamizda gururla karsiladigimiz bir davranis modeli olmustur. Ögrencilerimize daha bu yaslarda organize ederek yardimsever hale getirilmeleri, kendi imkânlariyla köydeki ögrencilerimize çesitli yardiminda bulunmalari miniklerimizi için gelecege yönelik örnek bir davranis olmustur. Miniklerimize ve onlara büyük emekleri olan okul idaresi, ögretmen ve ailelerini bu özverili davranislarindan dolayi kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284