Gevher Hatun Koleji Matematikte Akdeniz’de de Sampiyon

Özel Gevher Hatun Koleji Akdeniz bölgesinde yapilan ve Alanya Özel Ufuk Lisesi düzenledigi Ufuk Matematik Yarismasi`nda (UMATYA) 1 Altin, 3 gümüs ve 1 bronz madalya alarak büyük bir basarinin daha altina imzasini atti.

Gevher Hatun Koleji Matematikte Akdeniz’de de Sampiyon

Konu ile ilgili açiklama yapan Okul Müdürü Tanju Yildirim “Okulumuz Matematik dalinda artarak devam eden basarilarina bir yenisini daha ekledi. Il geneli yapilan matematik olimpiyatlarindaki basarili sonuçlardan sonra Akdeniz bölgesinde yapilan UMATYA da 5 madalya alarak sadece Karaman’da degil Akdeniz Bölgesi’nde de basarili oldugumuzu kanitladik. Bu basariyi Karaman halkina hediye ediyoruz. Emegi geçen ögretmen ve ögrencilerimi kutluyorum.” dedi.
Basari, planli çalismanin ve fedakar ögretmenlerin eseri
Okul Egitim Koordinatörü Ali Celal Öztan yaptigi açiklamada “ Özel Gevher hatun Koleji olarak matematik olimpiyat çalismalarimizin meyvesini toplamaya devam ediyoruz. Akdeniz bölgesinde Antalya, Konya, Karaman, Mugla, Antalya, Burdur gibi illerin ve ilçelerinin katildigi Alanya Özel Ufuk lisesinin düzenlemis oldugu UMATYA’da Ögrencimiz Ilayda Demirel altin, Gülsah Emine Ceylan, Emre Yildiz, ve Enes Burak Bilgin gümüs, Mustafa Uysal bronz madalya kazandilar. Ögrencilerimize ve okulumuza çesitli hediyeler takdim edildi. Basarilarimiza bir yenisini daha ekledik. Bu türlü organizasyonlar ögrencilerimizin ufuklarini gelistirirken, gelecek hayatlarinda yapacaklari çalismalara isik tutmaktadir. Gevher Hatun koleji sadece matematikte önde degil her alanda en öndedir. Özel okulculukta yapilmasi gerekenlerin sonucunu aldigimiz için çok mutluyuz. Zaferlerle dolu bir okulda hep sahnenin arkasinda kalan ve basariyi kendinden bilmeyen, fakat fedakârca çalismayi da ihmal etmeyen egitim neferi ögretmenlerimizi kutluyorum. Ögrencilerimize de basarilarinin devamini diliyorum” dedi.
Ögretmenlerimiz bize Matematigi sevdirdiler
Yarismada Altin Madalya alan Ilayda Demirel“ Matematik olimpiyatlari çok farkli bir çalisma istiyor. Bu isi severek yapmalisiniz. Planli ve programli bir çalismanin arkasindan böyle bir basari beni çok mutlu etti. Basarimda Okulumun ve ögretmenlerimin büyük katkisi var. Ögretmenlerimiz bizimle birebir ilgilendiler. Matematige bakis açimizi degistirdiler. Bu okula baslamadan önceki hedeflerimle, su anki hedeflerim arasinda daglar kadar fark var. Iyi ki bu okulu tercih etmisim. Artik büyük düsünüyorum. Ülkemi dünyada en iyi temsil etmek için elimden gelen her türlü çalismaya talibim. Bana bu ufku veren okuluma ve ögretmenlerime cani gönülden tesekkür ederim. Gevher Hatun Koleji ögrencisi olmak ayricaliktir. Biz bu ayricaligi fazlasi ile yasiyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284