Gevher Hatun Kolejinde 14. Dönem Mezuniyet Heyecani

Gevher Hatun Koleji muhtesem bir geceyle 14. dönem mezunlarini verdi.

Gevher Hatun Kolejinde 14. Dönem Mezuniyet Heyecani

Gevher Hatun Koleji bahçesinde yapilan mezuniyet töreninde 64 ögrenciye plaketleri veliler tarafindan verildi. Mezuniyet etkinlikleri ögrenci, veli ve misafirlere Gevher Hatun Kolejin’de yemek ikrami ile basladi.
Daha Sonra Okul Müdürü Ali Celal Öztan yaptigi konusmasinda “Bir süreligine bizlere emanet ettiginiz gözbebeginiz çocuklariniza en az sizler kadar ihtimam gösterdigimizden süpheniz olmasin. Çünkü biz onlari sadece çocuklarimiz olarak degil, ayni zamanda aydinlik yarinlarimizin teminati olarak da görüyoruz. Ülkemizin gelecegini tesis etmede üzerlerine düsen sorumlulugu en iyi sekilde yerine getirmek için ihtiyaç duyacaklari egitimi, Gevher Hatun Koleji’nde layikiyla aldiklarindan emin olabilirsiniz. Gelecegimizin teminati gözbebegimiz sevgili ögrenciler; Hayatinizin uzun ayni zamanda zorlu bir sürecini tamamlamanin mutlulugunu yasadiginiz bugünde, ideallerinizi gerçeklestirme yolunda önemli bir asamayi geride birakiyorsunuz. Yüreklerinizi cosku ve heyecanla dolduran bu törenle yasaminizda yeni bir dönemin kapilarini araliyorsunuz. Biliyoruz ki "Vedalar gözleri ile sevenler içindir; Çünkü gönülden sevenler hiç ayrilmazlar."Gevher Hatun Koleji olarak "Sevgi ile bilginin kucaklastigi yer" parolasi ile sevgi endeksli egitimimizde altin neslin en seçkin bireylerini yetistirmek en temel vazifemizdir. Kartopunun çiga dönüsmesi gibi gelecek nesillere örnek bireyler olarak okulumuzdan mezun oluyorsunuz. Gevher Hatun Koleji mezunu olarak, egitim hayatiniz süresince edindiginiz bilgiler ve kazandiginiz degerler, hayatinizin bundan sonraki kisminda sizlere isik olacak yolunuzu aydinlatacaktir. Üzerinizde emegi olan basta aileniz ve hocalariniz olmak üzere, herkesin beklentilerini karsilamak için yilmaz bir mücadele azmiyle çok çalismali, ülkemiz ve milletimiz adina üstlendiginiz sorumlulugu en iyi sekilde yerine getirmelisiniz. Yasaminiz boyunca bu göreve sadakatle baglilik göstermek boynunuzun borcudur. Ülkemize ve milletimize faydali birer birey olarak yetismeniz adina her türlü fedakârligi gösteren ailelerinizin ve nitelikli bir egitim almaniz için gece gündüz çalisan ögretmenlerinizin emeklerini bosa çikarmayacaginiza, edindiginiz bilgilerle topluma fayda saglayan birere birey olacaginiza güvenimiz tamdir. Yasaminizin bundan sonraki kisminda bir arada bulunamasak da gönlümüzün sizlerle beraber oldugunu unutmayin. Okulunuzu ve bizleri asla unutmayin. Yasayin ve yasatin. Her zaman rahmetle ve sükranla andigimiz atalarimizin, sehitlerimizin ve minnetle andigimiz gazilerimizin büyük bedeller ödeyerek ortaya koyduklari ve bizlere emanet ettikleri tüm degerleri gelecek kusaklara eksiksiz teslim etmekten sorumlu oldugunuzu da asla unutmayin. Sevgi ve Bilginin isiginda daha güzel günlerde görüsmek, yeni heyacanlar ve paylasimlarla güzel yarinlarda bulusmak temennisi ile yolunuz bahtiniz açik olsun” dedi
Program veli konusmasi, ögretmenler adina konusma, 2013–2014 Egitim Ögretim Dönemi okul birincisi Ece Bengisu Gülcan’in mezuniyet kütügüne ismini çakmasi, okul birincisinin konusmasi, Okul sancagini 7. Sinif ögrencilerinden Burcu Mavi’ye teslim etmesi ile devam etti.
Velilerin ögrencilerine plaket ve mezuniyet belgelerinin takdimi, slayt gösteriler ve muhtesem Havai Fisek gösterisinin ardindan gece sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284