Gevher Hatun, SBS Sinavina Hazir

Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu, önümüzdeki hafta yapilacak Seviye Belirleme Sinavi’na (SBS) girecek ögrencilerini, heyecanlarini yensinler düsüncesi ile kimlik kontrollü bir prova yapti. Gazi Ilkögretim Okulu’na velileri ile gelen ögrenciler giriste polis kontrolünden geçerek salonlara alindi.

Gevher Hatun, SBS Sinavina Hazir

Konu ile ilgili bir açiklama yapan Okul Müdürü Tanju Yildirim, SBS’ ye girecek ögrencilerin okulda yogun bir sekilde çalistiklarini, su siralar her gün denelere girdiklerini belirterek “Gerçek sinavdaki muhtemel heyecanlarini yensinler diye gerçegine uygun bir prova yaptik” dedi.
Türkiye ve Karaman’da önemli basarilar beklediklerini dile getiren Yildirim, yil içinde hem okulda hem de evde ciddi bir sekilde ögrencilerini takip ettiklerini, sosyal kültürel faaliyetler moral motivasyonlarini üst seviyede tutmaya çalistiklarini söyledi.
Okul ögretmenlerinden Ali Celal Öztan’da yaptigi açiklamada provanin bile ögrencilerini heyecanlandirdigina dikkatleri çekerek insallah gelecek hafta sinava daha rahat gireceklerine inandigini söyledi. Ögrenciler ve veliler bu uygulamanin iyi ve güzel olduguna deginerek eksikliklerin görülebilmesinin de önemli oldugunu belirttiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284