Gökmen’e Ziyaretler Devam Ediyor

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesine Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, yeniden rektör olarak atanmasinin ardindan tebrik ziyaretleri gerçeklestirildi.

Gökmen’e Ziyaretler Devam Ediyor
Prof. Dr. Sabri Gökmen’e üniversitenin akademik ve idari personelinin yani sira, Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri de tebrik ziyaretlerinde bulundu.
Üniversitenin Edebiyat, Kamil Özdag Fen, Iktisadi ve Idari Bilimler ile Mühendislik Fakültelerinin dekanlari; Saglik Yüksekokulu, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokullari müdürleri ve ögretim elemanlari Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyareti gerçeklestirdiler.
Ayrica üniversitenin Ögrenci Isleri, Personel, Kütüphane ve Dokümantasyon, Strateji Gelistirme, Idari ve Mali Isler, Bilgi Islem, Yapi Isleri ve Teknik, Saglik, Kültür ve Spor Daire baskanlari ile sube müdürleri Rektör Gökmen’i makaminda ziyaret ettiler. Üniversite ögrencilerini temsilen Ögrenci Konseyi Baskani Emre Ökkes Soydemir, Prof. Dr. Sabri Gökmen’i tebrik etti.
Karaman’daki kamu kuruluslarinin temsilcileri de Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyaretlerinde bulundu. Vali yardimcisi Erkan Isa Erat, Karaman Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hüsamettin Bayram, Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu, Il Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Mehmet Öztiryaki, Il Gençlik ve Spor Müdürü Kasim Aydogdu, Karaman Huzurevi Müdürü Abidin Sever, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Enver Yazibasi, Ögretmenevi Müdürü Ömer Karakisla Gökmen’i ziyaret ederek basarilarinin devamini dilediler.
Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskani Ahmet Ertugrul ve beraberindeki heyet de Rektör Gökmen’i ziyaret etti.
Karaman’in önde gelen sivil toplum kuruluslarindan, Ticaret Odasi Baskani Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odasi Baskani Mehmet Ari, Egitim Bir-Sen Baskani Yunus Özdemir, SEKASAR Vakfi Baskani Musa Topçu, KAIMDER (Karaman Imam Hatipliler Dernegi) Baskani Tevfik Baran, Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret ederek, iyi dilekli temennilerini ilettiler.
Rektör Gökmen, Karaman’da faaliyet gösteren bazi özel sektör kuruluslarinin temsilcilerini de konuk etti. ING Bank Müdürü Remzi Gülseven, Azra Bisküvi’yi temsilen Ömer Inekçioglu ve Abdülmecit Çelik, KOM Gida Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz, Türk Telekom Müdürü Mehmet Olcar Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret edenler arasinda yer aldi.
Medya kuruluslarindan IHA Haber Ajansi ve KGRT temsilcileri Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret ederek, yeni dönem çalismalari hakkinda bilgi aldilar.
Rektör Gökmen, kendisini tebrik için gelen tüm konuklarina tesekkür ederek, “Üniversite olmak için zamana ihtiyaç vardir. Bizler de tüm çalisma arkadaslarimizin çabasi, kamu ile sivil toplum kuruluslarinin isbirligi ve Karaman halkinin destegiyle sehrimizin lokomotifi olma özelligini sürdürecegiz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284