Hasta Kabul İşlemeleri Kursunun Başarılı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Karaman Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından açılan Hasta Kabul İşlemeleri Kursunu (Tıbbi Sekterlik) başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle takdim edildi.

Hasta Kabul İşlemeleri Kursunun Başarılı Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen sertifika dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Hüseyin Oduncu, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Küçük, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
Programın açılış konuşmasını Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Küçük yaptı. Hüseyin Küçük, hafta içi ve hafta sonu olarak iki grup halinde 64 kursiyerden oluşan Hasta Kabul İşlemeleri Kursunun 280 saatlik olduğunu ifade ederek kurs hakkında davetlilere bilgi verdi.
Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, insanların hayatı süresince yaptığı her katkının önemli ve değerli olduğunu belirtti. Öğrenmenin ya da eğitimin yaş ile alakasının olmadığının altını çizen İl Müdürü Sultanoğlu, “İnsan hayatı boyunca kaç üniversite bitirirse bitirsin, kaç tane farklı işten mezun olursa olsun hayatında sürekli eğitim devam eder. Eğer biz kendimize değer ve kıymet veriyor isek, çevremize değer ve kıymet veriyor isek hayatımızdaki eğitim kavramının sürekli hale gelmesi gerekiyor. Bu anlamda bu kursla birlikte kendinize 280 saat kıymet ve değer verdiniz” dedi.
Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün kanalıyla açılan kurslarda talep edilmesinin önemli olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “Kurumumuz tarafından açılan bu kursta siz talep etmeseydiniz biz kime kurs verecektik. Talep eden olmazsa bu kurslar açılmaz” diye konuştu.
Ülke olarak en önemli kaynağımızın beşeri sermaye olduğunu vurgulayan İl Müdürü Sultanoğlu, “Ülke olarak genç bir beşeri sermayemiz var. Gençlerimizi iyi yönetebilir, iyi yönlendirebilirsek inanıyorum ki ülkemizi aydınlık bir gelecek bekliyor. Bu anlamda yöneticiler olarak bizlere önemli sorumluluklar düşüyor. Gençlerimizi daha iyi yetiştirme sorumluluğumuz var. Biz formal eğitim içerisinde yani örgün kurumlarımızla bunu yapmaya çalışıyoruz. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kanalıyla ise mezun etmiş olduğumuz kişilere yeni iş imkanların kapılarını açmak için bu kurslarımızı açıyoruz. Açmış olduğumuz bu kurslarla hayatınıza yeni bir şey kattınız hayatınıza. Bu itibarla katılmış olduğunuz kursla hayatınıza katmış olduğunuz yeni kazanımlar oldu. Bu anlamda bu kursun düzenlenmesinde emeği olan yöneticileri, öğretmenleri tebrik ediyorum. Sizlere de vakit ayırıp bu kursa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Gelecekte yolunuz ve bahtınız aydınlık olsun” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 280 saatlik Hasta Kabul İşlemleri Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu tarafından verilirken duygulu ve heyecanlı anlar yaşandı. Sertifikaların verilmesinden sonra program sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ayrıca Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü bünyesinde Orta Öğretim ve Önlisans mezunlarına yönelik açılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kursunda eğitim gören kursiyerleri de ziyaret etti. Ziyarette kursiyerlerle sohbet eden İl Müdürü Asım Sultanoğlu, KPSS sınavına girecek olan kursiyerlerle başarılar diledi.
 




 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284