“Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun” Etkinliğine Yoğun İlgi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından kitap okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla  ‘Kitap Okuma’ etkinliği düzenlendi. İlimiz Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen ‘Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun’ projesi 7’den 70’e herkese kitap alışkanlığı kazandırmaya devam ediyor.

“Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun” Etkinliğine Yoğun İlgi

Proje kapsamında Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Özel Başarı Okulları ve Piri Reis İlkokulu tarafından düzenlenen mezuniyet programı öncesi Gençlik Merkezi ekibi tarafından kitap okuma etkinliği düzenlendi. Yoğun ilgi gören etkinlikte gençlik merkezi personeli, öğrenci ve veliler yaklaşık 15 dakika kitap okuyarak, kitap okumanın önemine vurgu yaptılar.

‘Hayalleriniz Varsa Kitap Okuyun’ projesi kapsamında böyle bir etkinlik düzenlendiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Gençlerimize okudukları kitaplar sayesinde hiç bilmedikleri ülkelere gitmelerini, hiç yaşamadıkları zamanlarda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Hayata dair her duyguyu ve yaşanmış tecrübeleri, hatta yaşanmamış olayları bile farklı bakış açılarından anlamalarına katkı sağlıyoruz. Proje kapsamında farklı mekanlarda kitap okuyarak içinde yaşadığı kültürün değerlerini bilen ve onlara sahip çıkan bireyler oluşmasına katkı sağlayacak kitaplarla gençlerimizin okuma alışkanlığı kazanmasına yardımcı olmak, kitap kritikleri ile gençlerin muhakeme, kendini ifade edebilme ve topluluk önünde kendini ifade edebilme yeteneği geliştirmeleri hedefliyoruz. Kazımkarabekir Spor Salonu’nda düzenlediğimiz etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284