Hemşehrimizin Başarısı Türkiye Gündeminde

Karamanlı hemşerimiz Ankara Nallıhan Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Eryiğit başarılı çalışma ve projeleri ile Türkiye gündeminde. Son projesi olan ve Türkiye’de bir ilk olan Okul Televizyonu projesi ile TRT başta olmak üzere birçok ulusal televizyon kanalında, ulusal ajanslarda ve ulusal gazetelerde geniş şekilde yer aldı.

Hemşehrimizin Başarısı Türkiye Gündeminde
Okulda mesai arkadaşlarıyla kısıtlı imkanlar içinde 7/24 yayın yapan televizyon kurdular ve buna yönelik akıllı telefon uygulamaları yapmayı başardılar. Televizyon stüdyosunu kendi imkanlarıyla kurdular teknik malzemeleri evlerinden getirdiler.
Bu süreçte Televizyon projesine tek desteği Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’dan gören Mustafa Eryiğit kendisine minnet ve şükranlarını ifade etti.
20 yıldır Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan hemşerimiz bunun son 10 yılında bakanlığa bağlı çeşitli eğitim kurumlarında yöneticilik yaptı. Görev yaptığı kurumlarda büyük ses getiren çalışma ve projelere imza attı. Halk Eğitim Merkezinde yöneticilik yaptığı dönemde istihdama yönelik projeleri ile istihdama büyük katkı sağladı, bayanların meslek sahibi olmaları yönünde çalışmalar, kültürel el sanatlarının öne çıkması ve görev yaptığı ilçenin ulusal ve uluslararası anlamda tanınması yönünde büyük başarılara imza attı. Halen devam ettirdiği Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü görevinde ise elde ettiği başarılarla Türkiye gündeminde yer aldı. Bu okulda Türkiye’nin ilkokul televizyonunun kurulması, deneme sınavlarında Türkiye birincisi çıkarması, 3 adet TÜBİTAK projesini hayata geçirmesi ve okula 15.000 TL kaynak sağlaması, Edep kart projesi, ödevler kontrol altında projeleri, 2 yıldır devam eden askıda ekmek projesi, 2 yıldır her hafta devam eden sabah namazı buluşmaları, misafirim öğretmenim projesi ve çok daha fazlası uygulanmaya devam ediyor.
Resmi görevinin dışında sosyal sorumluluk projelerini de önem veren Eryiğit gerek Karaman’da gerekse Türkiye’nin farklı noktalarında toplumun yaralarına merhem olmaya gayret gösterdi.
Karaman’da yaz tatilinde köy köy gezerek yaptığı 1000 köy çocuğu satranç öğreniyor projesi, engellilerin ihtiyacı olan akülü araç ve yatak temin projelerinin yanı sıra Suriyeli bebekler için bebek bezi projesi ile bir kamyon bezi Suriye göndermiştir. 2 yıldır devam ettirdiği askıda ekmek projesi ile aksatmadan her gün ihtiyaç sahiplerine ulaştı.
Hemşerimiz Eryiğit son olarak mesai arkadaşları ve Nallıhan halkıyla el ele vererek bu hafta yetimler için büyük bir organizasyona imza atmıştır. Yapılan organizasyonla elde edilen gelirin tamamı yetimlere aktarıldı. Yetim gülerse Nallıhan güler sloganıyla başlayan proje başarılı şekilde tamamlandı

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284