Hizmet İçi Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Bu yıl ilk kez uygulamaya konulan ara tatil uygulaması kapsamında öğretmenlere yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Hizmet İçi Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Bu çerçevede Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından planlanan Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları Tanıtım Paneli, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Programın açış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan yaptı. Konuşmasında meslek, mesleki eğitim ve mesleki eğitimin amacına yönelik bilgilendirmelerde bulunan Müdür Yardımcısı Nurettin Doğan, mesleki eğitimin genç insanlara başarılı bir meslek yolu hazırlamak ve ekonomiye vasıflı eleman yetiştirmek amacıyla çalışmalar yürüttüğünü ifade etti.

Ardından bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, ara tatilin değerlendirilmesine yönelik Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un yaptığı konuşmaya değinerek yapılan bu çalışmalarla adım adım daha iyiye ulaşılacağını belirtti.

Güçlü bir gelecek için gayretini, isteğini, öğrenme çabası ve öğrenme sürecini hiç yitirmeyen öğretmelere ihtiyaç olduğunu vurgulayan İl Müdürü Mehmet Çalışkan, bu yolda sabırla ilerleneceğini ve değişimin zamanla ortaya çıkacağını söyledi. Çalışkan, öğretmenlerin inandığı hayallerle başarıya ulaşılacağını dile getirerek bu noktada görevinin büyük sorumluluğuyla hareket eden öğretmenlerin sabrı, heyecanı ve aşkının çok önemli olduğunu ifade etti.

Daha sonra iki oturum halinde gerçekleştirilen panele geçildi. İlimiz merkezinde eğitim öğretim çalışmaları gerçekleştiren tüm mesleki ve teknik Anadolu liselerinin okul yöneticileri yaptıkları sunumlarla, ilkokul ve ortaokulda görev yapan branş ve rehber öğretmelerine bilgilendirmelerde bulundular.

Soru ve cevaplar sonrasında program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284