IELTS Sınavı 29 Eylül’de

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bünyesinde ikinci IELTS sınavı yapılacak.

IELTS Sınavı 29 Eylül’de

British Council tarafından resmî sınav merkezi olarak kabul edilen KMÜ, Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı IELTS’i Karaman’a taşıyarak adayların hizmetine sundu. İlki 07 Temmuz'da gerçekleştirilen IELTS testlerinin ikincisi 29 Eylül’de yine Karaman'da yapılacak. IELTS testleri için kayıtlar British Council Türkiye’nin resmi internet sitesi olan www.britishcouncil.org.tr üzerinden yapılacak.

Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Karabük, Mersin, Erzurum ve Manisa’nın ardından Karaman’da da düzenlenmeye başlanan Uluslararası İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı IELTS, yine Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin uluslararası standartlardaki bilgisayar laboratuvarında yapılacak. KMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Bilgisayar Laboratuvarında 29 Eylül’de iki oturum halinde düzenlenecek olan sınavın ilk oturumu saat 10.00 – 16.45 arasında ‘Dinleme, Okuma ve Yazma’, ikinci oturumu ise saat 16.00 – 16.20 arasında ‘Konuşma’ üzerine gerçekleştirilecek. Sınava ilişkin sonuçlar ise British Council tarafından 2 ile 5 gün gibi kısa bir sürede açıklanacak.

Adaylar, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde kurulan Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan sınav hakkında ayrıntılı bilgi için Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Faruk Türk (0 338 226 20 00 / 4013) veya British Council Kurumsal İletişim Müdürü Mirel Akdemir'den (0 212 355 56 77) bilgi alabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284