IIBF’de Yeni Dekan Göreve Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Dekanligina Isletme Bölümü ögretim üyesi ve ayni zamanda BESYO Müdürü olan Prof. Dr. Osman Çevik atandi. Prof. Dr. Osman Çevik, Dekanlik Makaminda düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Kemal Esengün’den devraldi.

IIBF’de Yeni Dekan Göreve Basladi
Törene Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Mehmet Karatas, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, IIBF Fakülte Sekreteri Bülent Dogan katildi.
Prof. Dr. Sabri Gökmen IIBF’ye katkilarindan dolayi Prof. Dr. Kemal Esengün’e tesekkür ederek, “Bundan üç yil önce Kemal hocamiza ihtiyacimiz oldugunda hemen göreve geldi. Hocam gecesini gündüzüne katarak bütün gücü, birikimi ve deneyimi ile çalisti, KMÜ’ye hizmet etti. Iyi niyetle kendisini üniversitemize adadi. Ben buna bizzat sahit oldum. Burada sizlerin huzurunda hocamizi tebrik ediyorum.
 Kemal hocam IIBF’yi degistirdi, Prof. Dr. Osman Çevik hocam da gelistirecektir. Bunu basaracagina inaniyorum. KMÜ’nün en alt personelinden en üst düzey yöneticisine kadar gerekli destegi hocamiza verecegiz.” dedi.
Prof. Dr. Kemal Esengün, “Herkese çok tesekkür ederim. 3 yili askin bir süredir üniversiteye hizmet etmeye çalistim. Simdi bayragi Prof. Dr. Osman Çevik hocamiza devrediyorum. Ayrica bütün mesai arkadaslarima da tesekkür ederim. Hocamiza bundan sonraki görevinde saglik ve basari diliyorum.” dedi.
Prof. Dr. Osman Çevik, “Prof. Dr. Kemal Esengün üniversitemizin gelismesi adina çok büyük fedakarliklarda bulunmustur. Kendisine ve burada bulunan herkese çok tesekkür ediyorum.” dedi.
Osman Çevik Kimdir?
1968 yilinda Karaman’da dogdu. Anadolu Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Istatistik Bölümünden 1991 yilinda mezun oldu. Yüksek Lisans egitimini (1996) ve doktorasini (1999) Kirikkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Isletme Anabilim Dalinda tamamladi. 2000 yilinda Gaziosmanpasa Üniversitesi IIBF Isletme Bölümü Sayisal Yöntemler Anabilim Dalinda Yardimci Doçent olarak göreve basladi. Prof. Dr. Osman Çevik ayni üniversitede 2006-2009 yillari arasinda Doçent olarak görev yapti. 2009 yilinda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi IIBF Isletme Bölümü Sayisal Yöntemler Anabilim Dalina geçti. 2011 yilinda Profesörlük ünvani aldi. 2009 yilindan bu yana Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürlügü görevini sürdüren Prof. Dr. Osman Çevik’in ulusal ve uluslararasi dergilerde yayinlanmis çok sayida makale ve bilimsel çalismasi bulunmaktadir. Prof. Dr. Osman Çevik evli ve iki çocuk babasidir.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284