Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Köy Okullarini Ziyaret Etti

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Sube Müdürü M.Akif Duman ile birlikte merkeze bagli Bayir, Ada, Kalaba, Akçaalan ve Yukari Kizilca köylerindeki okullarimizi ziyaret etti.

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Köy Okullarini Ziyaret Etti
Ziyarette okul müdür ve müdür yetkili ögretmenlerden okul hakkinda detayli bilgi aldi. Ögretmen ve ögrencilerle bir süre sohbet eden Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, amaçlarinin köyde okuyan ögrencilerin egitim ve yasantilariyla alakali durumlarini yerinde tespit etmek, köy okullarinda görev yapan ögretmenlerin çalisma kosullari ve durumlarini yerinde görerek, moral ve motivasyonlarini arttirmak oldugunu belirtti.
Il Milli Egitim Müdürümüz Bekir Aksoy ögretmen ve idarecilere hitaben yaptigi konusmada ; “Ziyarette öncelikli amacimiz ögrencilerimizin, ögretmenlerimizin ve idarecilerimizin moral ve motivasyonunu arttirmak, istek ve ihtiyaçlarinizi yerinde tespit edip elimizden geldigince yardimci olmak istiyoruz. Biz suna inaniyoruz ki sizin ihtiyaçlarinizi karsilar ve sikintilarinizi giderirsek buna paralel olarak egitimde hedefledigimiz basarinin gelecegine inaniyoruz. Amacimiz ilimizde ki egitim kalitesinin artmasini saglamak. Bunun için de en büyük yardimcimiz siz ögretmenlerimiz, velilerimiz ve idarecilerimizdir. Il Milli Egitim Müdürlügü olarak hayirli ve basarili bir egitim ögretim yili geçirmenizi diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284