Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Mavi Tirtil Yaz Okulunu Ziyaret Etti

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü ve Il Milli Egitim Müdürlügünce Karaman Lisesinde uygulamaya konulan 12-16 yas arasindaki çocuklara yaz tatilinde temel din egitimi, degerler egitimi, spor ve sanat egitiminin verildigi Mavi Tirtil yaz okulunu ziyaret etti.

Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Mavi Tirtil Yaz Okulunu Ziyaret Etti
Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile birlikte siniflari tek tek gezip egitim gören ögrencilerle sohbet etti.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Karaman Lisemizde uygulamaya koydugumuz Mavi Tirtil projemiz verimli bir sekilde devam etmektedir. Okullarin tatile girmesinden sonra ögrencilerin yaz tatili döneminde bilgi birikimleri yavaslamaktaydi. Yaptigimiz bu yaz okulu sayesinde ögrencilerimizin bilgi ve becerilerini gelistirmeyi hedefliyoruz. Ögrencilerimize sabah öncelikle sosyal, kültürel ve ahlâk bakimindan dersler veriyoruz. Ögleden sonra ise yüzme, tenis, tiyatro ve müzik gibi etkinliklerle ögrencilerimiz dolu bir zaman geçirmelerini sagliyoruz." dedi.
 Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yaptigi konusmada; “Bu tür yaz okullarinda ögrencilerin yogun geçen bir ögretim yilinin ardindan eglenerek vakit geçirmeleri, düzenli bir sekilde ders çalismalari, sosyal ve kültürel etkinliklerle iç içe olmalari, arkadaslik duygularini gelistirerek yeni dostluklar kurmalari, takim çalismasi aliskanligi kazanarak birlikte basarmanin keyfini yasamalarini saglamaktadir. Karaman Lisemizde gördügümüz ortam ve ögrencilerimizin gösterdikleri performanslar bizleri mutlu etmistir. Mavi Tirtil projesinin uygulamaya geçmesinde emegi geçenlere, idarecilerimize, ögretmenlerimize ve ögrencilerimize gösterdikleri caba ve gayretten dolayi tebrik ediyor çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284