İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Okul Ziyaretlerinde Bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu yenilenen müfredata ilişkin seminer çalışması gerçekleştiren öğretmenleri ziyaretinin ardından uyum programı çerçevesinde okula başlayan 1. sınıf öğrencilerinin derslerine katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Okul Ziyaretlerinde Bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ilk olarak 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde, yenilenen müfredata ilişkin seminer çalışması gerçekleştiren öğretmenleri ziyaret etti. Burada kısa bir konuşma yapan İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, geniş katılım ve demokratik bir süreçle yenilenen müfredatın en belirgin özelliğinin milli ve yerli olduğunu ifade etti. 21. yüzyılın gerekleriyle oluşturulan ders içeriklerinin daha sağlam ve üretken bir gelecek için zemin oluşturacağını belirten Kuntoğlu, müfredatın bilişim teknolojileriyle zenginleştirildiğinden bahsederek EBA ile uyumunu dile getirdi.

Ardından Mareşal Mustafa Kemal İlkokuluna geçen İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, uyum programları kapsamında okula başlayan 1. sınıf öğrencilerinin çalışmalarını yerinde gözlemledi, Okul Müdürü Raşit Yavuz ve öğretmenlerden bilgiler aldı. Burada minik öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Kuntoğlu, öğrencilerin derslerine katılarak okul heyecanına ortak oldu.

Kuntoğlu, daha sonra yapımı tamamlanarak yeni binasına taşınan Şehit Durmuş Ali Uzun İmam Hatip Ortaokulunda incelemelerde bulunarak eğitim öğretim hazırlıkları ile ilgili Okul Müdürü Kemal Gufrani Çelebi’den bilgiler aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284