Il Müdürü Asim Sultanoglu, Karne Gününde Özel Çocuklarimizi Unutmadi

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Rehberlik Arastirma Merkezi Müdürü Yasar Göktepe ve RAM çalisanlari beraberliginde, ilimiz merkezde evde egitim alan engelli ögrencileri ziyaret ederek karnelerini verdi.

Il Müdürü Asim Sultanoglu, Karne Gününde Özel Çocuklarimizi Unutmadi

Il Müdürü Asim Sultanoglu, evde egitim gören çocuklarin egitimi için her türlü çabanin harcandigini belirterek “Bizim görevimiz, çocuklarimizin toplumda daha etkin olmalari amaciyla engelleri asmalari için onlara imkânlar sunmak. Egitimle ögrencilerimizin hayatinda çok seylerin degistigini burada görebiliyoruz. Ufak dokunuslarin bile onlarin hayatindaki karsiligi çok büyüktür. Engelli çocuklarimizin toplumsal hayata uyumu ve hayat standartlarinin yükseltilmesi modern egitim anlayisin geregidir. Bu çocuklarimizin egitilmesi ve hayata hazirlanmasi noktasinda ögretmenlerimiz her türlü katkiyi veriyorlar.” dedi.
Ziyaretten büyük mutluluk duyan engelli ögrenciler, sevinçlerini Sultanoglu’na sarilarak gösterdiler. Ögrencilere karne ve hediyelerinin verilmesinin ardindan ziyaretler son buldu.
(Haber Merkezi) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284