İl Müdürü Çalışkan: “İyi ki lerinizi Çoğaltacağınız Yeni Dönemde Buluşmak Üzere”

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, 2022-2023 eğitim-öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi sebebiyle bir karne mesajı yayımladı.

İl Müdürü Çalışkan: “İyi ki lerinizi Çoğaltacağınız Yeni Dönemde Buluşmak Üzere”

İl Müdürü Mehmet Çalışkan karne mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Göz Bebeğimiz, Sevgili Öğrencilerim,

Aile büyüklerinizin ellerinden tutarak çıktığınız okul yolunda geçen günlerin ve yılların ardından bitmez bir merak ve öğrenme arzusuyla kiminiz harf harf büyüyerek okuma yazmayı öğrendi, kiminiz de gideceği lise veya üniversitenin heyecanıyla hedefine bir adım daha yaklaşarak gün sayıyorsunuz. Hepiniz, hepimiz dönem sonu itibariyle yeni başlangıçlarımızı başarılara dönüştürmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kaliteli vakit geçireceğiniz; okuyacağınız, öğreneceğiniz, dinleneceğiniz eğlenceli bir tatil dönemi geçirmeniz dileğiyle, “iyi ki”lerinizi çoğaltacağınız yeni dönemde buluşmak üzere gözlerinizden öpüyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Maarif davamızın hiç sönmeyecek neferleri olarak yeni yüzyılda vatanımızın, milletimizin geleceğini birlikte inşa ediyoruz. Öğretmenliğin ağır ama bir o kadar da kutsal sorumluluğunu öğrencisiyle ilk karşılaştığı andan yıllara uzanan süreç içerisinde en derinden hisseden öğretmenlerimize, sabır, emek ve gayretleri için sonsuz teşekkür ediyorum. Yarınlarımız sizlerin elinde yazılıyor. Birlikte yorulacağımız yeni dönemde birlikte yoğuracağımız yeni başarılar için sağlık ve huzurla dinleneceğiniz bir tatil diliyorum”.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284