Ilkögretim Haftasi Ziyaretleri Sürüyor

Türkiye genelinde oldugu gibi Karaman’da da ilk ve orta ögretim okullarinda 2012–2013 egitim ögretim yili basladi.

Ilkögretim Haftasi Ziyaretleri Sürüyor

Okullarin açildigi ilk hafta içerisinde kutlanan Ilkögretim Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Abdürrahim Karakoç Ilkokulu Müdürü Ali Köktas, okul ögretmenlerinden Kazim Aktas ve ögrenciler Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ‘u makaminda ziyaret etti. Ziyarette ögrenciler adina Zeynep Gültekin Il Milli Egitim Müdürümüz Bekir Aksoy’a çiçek takdim etti.
Ögrencilerin ziyaretinden dolayi çok memnun oldugunu belirten Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, “Sizler, bizim gelecegimizin güvencesisiniz. Bizim bütün gayretimiz sizlerin yetismesi ve iyi birer yurttas olabilmesi içindir. Egitim hayati sizler için ne kadar yorucu, zorlu ve uzun bir süreç olarak görünse de planli bir çalisma ile hedeflerinize ulasacaginizdan eminiz. Sizler hedefine ulasmis mutlu bireyler olarak hem ülkemizin gelecegine isik tutacak hem de milletimizin umudu olacaksiniz. Yeni ögretim yilinin ve Ilkögretim Haftasi’nin tüm egitim camiamiza hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum”dedi.
Ögrencilerle ayri ayri ilgilenen il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ögrencilere yeni okullari hakkinda fikirlerini sordu ögrencilerden Ahmet Saim Yigiter konusmasinda, Okullari Abdürrahim Karakoç’ta artik kendilerine ait bir bahçelerinin oldugunu akranlariyla oyunlari bozulmadan rahatlikla oynayabildiklerini söyledi. Zeynep Gültekin ise artik merdivenlerden inerken düsme korkusu yasamadigini herkesin yaslari birbirine yakin oldugu için rahatlikla inip teneffüslerde bahçelerinde istedikleri gibi oynayabildiklerini belirtti
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ziyaret sonrasi ögrenciler ve ögretmenlerine çesitli hediyeler verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284