Ilkokul Ögrencilerinden Rektör Gökmen’e Empati Ziyareti

Karaman Esentepe Ilkokulu ve Ortaokulunun ögrencileri Egitimde Degerler Egitimi Projesi (EDEP) kapsaminda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makaminda ziyaret ettiler.

Ilkokul Ögrencilerinden Rektör Gökmen’e Empati Ziyareti
3. ve 8. sinifta ögrenim gören on ögrenci Görsel Sanatlar Ögretmeni Gülten Kahraman, Sinif Ögretmenleri Aysegül Nizamlioglu ve Zeliha Özyavuz esliginde projenin subat ayi etkinligi olan “empati” konusunu uygulamali ögrenmek amaciyla Rektör Gökmen’le sohbet ettiler.
Prof. Dr. Sabri Gökmen’in makamina oturan 8. sinif ögrencisi Ümmü Yayla “Böyle bir mevkide bulunmak güzel bir duygu. Ben de ileride iyi bir meslek sahibi olmak için çok çalisacagim.” diye konustu.
Rektör Gökmen, ögrencileri ve ögretmenleri uygulamali olarak gerçeklestirdikleri çalismalarindan dolayi tebrik etti. Basari kazanmak için çok çalismanin ve sabrin sart oldugunu söyleyen Gökmen “Allah çok çalisanin emeginin karsiligini verir.“ dedi.
Prof. Dr. Sabri Gökmen üniversitenin basarilarindan da bahsederek KMÜ’nün Türkiye’nin en girisimci 50 üniversitesi arasinda yer aldigini animsatti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284