Ingilizce Ögretmenlerine Seminer Verilecek

Milli Egitim Bakanligi Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi tarafindan ülke genelinde düzenlenen `Ingilizce Dersi Ögretim Programlari Yöntem ve Teknikleri` semineri Karaman`da basladi.

Ingilizce Ögretmenlerine Seminer Verilecek
Imam Hatip Lisesi konferans salonunda baslayan toplantiya, Milli Egitim Bakanligi Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi yetkilileri, Il Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Durgun, Müdür Yardimcisi Hasan Erkan, Sube Müdürü Hamdi Pehlivan ve Ingilizce ögretmenleri katildi.
Toplanti, saygi durusu ve Istiklal Marsi okunmasi ile basladi. Il Denetmenleri Baskani Ahmet Saim Durgun, konusmasinda, seminerin Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi'ndan gelen görevli arkadaslar tarafindan il merkezi, ilçe ilk ve ortaögretim okullarinda görev yapan Ingilizce ögretmenlerine yönelik verilecegini söyledi. Durgun, "5 günlük seminerin çok yararli olacagina inaniyorum. Ilimizde toplamda 159 Ingilizce ögretmenimiz bu seminere katilacaktir. Toplantiya katilan Milli Egitim Bakanligi Talim ve Terbiye Kurulu yetkililerine ve Ingilizce ögretmenlerine katilimlarindan dolayi tesekkür ediyor, basarilar diliyorum." dedi.
Talim ve Terbiye Kurulu Baskanligi Koordinatör Egitim Görevlisi Ahmet Aytaç ise yabanci dil ögretiminin daha etkin hale getirilmesi amaciyla Türkiye geneli seminer verilecegini belirtti. Aytaç, katilimcilarin gösterecegi hassasiyetle güzel neticeler alacaklarina inandiklarini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284