Isadami Feyzullah Ertas’tan Kmü’lü Ögrencilere Ögüt: “Basarinin Sirri Dürüstlükten Geçer”

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu, “Kariyer Günleri” kapsaminda Konya’nin önde gelen is adamlarindan Feyzullah Ertas’i agirladi.

 Isadami Feyzullah Ertas’tan Kmü’lü Ögrencilere Ögüt: “Basarinin Sirri Dürüstlükten Geçer”

Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçeklestirilen söylesiye, okulun akademik ve idari personeli ile ögrenciler katildi.
Yaptigi açilis konusmasinda Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögretim Görevlisi Abdülbaki Pinar, Ertas’i okullarinda görmekten mutluluk duyduklarini söyleyerek, “Yariyil sonu genel sinavlar öncesi ögrencilerimizin stres atmalari için bu söylesiyi iyi bir firsat olarak görüyorum.” dedi.
Feyzullah Ertas “Is Hayatinda Bilgi ve Tecrübenin Önemi” basligi altinda ögrencilerle bilgi birikimlerini paylasti.
Feyzullah Ertas ögrencilere is yasaminda basarili olmak için dürüstlükten ödün vermeden çok çalismalari gerektigini söyledi. Ertas, “Basarinin siri dürüstlükten geçer.” dedi. Basariyi elde edip maddi birikim saglayan herkesi egitime destek vermeye çagirdi.
Bastan sona renkli ve eglenceli geçen söyleside Feyzullah Ertas ögrencilerin merak ettigi konularda yönelttikleri sorulari içtenlikle yanitladi.
Etkinlik basinda tüm ögrencilere kalem seti hediye eden Feyzullah Ertas programin sonunda ise büyük bir sürpriz yapti. Gerçeklestirilen çekilisin ardindan 50 sansli ögrenciyi 100’er lira ile ödüllendirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284