İstiklal Ortaokulu Sporcuları Sultanoğlu’nu Ziyaret Etti

Okul Sporları 2016 yılı faaliyetleri kapsamında Karaman’da gerçekleştirilen küçükler puanlı atletizm il birinciliği, küçük erkekler voleybol il birinciliği ve yıldız kızlar futbol il birinciliği müsabakalarında derece alan İstiklal Ortaokulu sporcuları İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret etti.

İstiklal Ortaokulu Sporcuları Sultanoğlu’nu Ziyaret Etti
Okul Müdürü Ali Göbel ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Ak ile birlikte gelen başarılı sporcular başarılarını İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ile paylaştı.
Müsabakalar hakkında bilgi veren okul Müdürü Ali Göbel, “Küçükler puanlı atletizm yarışmalarında kızlar kategorisinde sporcularımız İl birincisi olurken küçük erkekler voleybol müsabakalarında da sporcularımız yine İl birincisi oldu. Küçük erkekler voleybol müsabakalarında İl birincisi olan öğrencilerimiz ileri bir tarihte gruplarda İlimizi temsil edecek. Ayrıca yıldız kızlar futbol il birinciliği müsabakalarında derece alan sporcularımız ise 6-8 Nisan tarihlerinde Muğla’nın Fethiye ilçesinde İlimizi temsil edeceklerdir” dedi.
Öğrencilerin kazanmış olduğu sportif başarıların kendi gelişimleri ve kariyeri için önemli olduğunu vurgulayan İl Müdürü Sultanoğlu, “Öğrencilerimizin sportif faaliyetlerde kazanmış olduğu her başarı özgüvenlerini artırır. Bu da çocuklarımızın geleceğe dair kararlar alırken daha sağlam ve kendinden emin kararlar almasını sağlar. Bu çerçevede size ve sizler için emek harcayan yönetici ve öğretmelerinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284