Karaman’ Da Teknoloji Ve Liderlik Forumu Kursu Basladi

Egitimde Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Forumu kapsaminda Karaman Egitim Yöneticilerine kurs verilmeye baslandi.

Karaman’ Da Teknoloji Ve Liderlik Forumu Kursu Basladi
Egitimler Fatih Projesi Teknoloji ve Liderlik Forumu egiticileri Ilimiz Anadolu Imam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Yalvaç ve 75. Yil Sehitler Ilkögretim Okulu Müdürü Abdullah Demir tarafindan 27-29 Subat 2012 tarihlerinde Abdullah Tayyar Anadolu Lisesinde verildi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy kurs ziyaretinde Okul Müdürlerine hitaben yaptigi konusmada ; “Egitimde Firsatlari Artirma ve Teknolojiyi Iyilestirme Hareketi (Fatih) Projesinin önemli hedeflerinden biri de Okullarin liderleri konumunda bulunan müdür ve müdür yardimcilarimizin teknolojiyi kullanma yeterliliklerini gelistirerek liderlik rollerini daha aktif ve kapsamli yapmalarini saglayacaktir. Yapilan egitimlerle katilimcilara kullanimlari ögretilen web 2.0 araçlari ile yöneticilerimiz çok kolaylikla internet uygulamalari gerçeklestirebilecek. Bu sayede de egitim ile ilgili bilgilerini iyi örneklerini, tecrübelerini internet ortaminda diger ögretmenler ile paylasabileceklerdir” dedi
Öncelikle Fatih Projesinin uygulamaya konuldugu pilot okul idarecilerinin katildigi egitimlere, ilerleyen tarihlerde bütün okul idarecileri alinmasi planlaniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284