Karaman Emniyetinden Ögrencilere Trafik Egitim Seti

Karaman Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü tarafindan üç okulda 250 ögrenciye Trafik Egitim Seti dagitildi.

Karaman Emniyetinden Ögrencilere Trafik Egitim Seti

Bekir Sitki Erdogan Ilkögretim Okulu’nda gerçeklesen egitim seti dagitim törenine Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Emniyet Müdür Yardimcisi Hikmet Oran, Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürü Asilkan Öztürk ile ögretmenler ve ögrenciler katildi. Törende konusan Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Emniyet Müdürlügü olarak geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu yilda belirlenen üç okulumuzda toplam 250 ögrencimize içinde, kalem, boya, silgi, sözlük, cetvel gibi kirtasiye malzemelerinin bulundugu Trafik Egitim Seti veriyoruz" dedi.

Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da, her zaman her konuda kendilerine destek olan Emniyet Müdürlügüne tesekkür etti. Konusmalarin ardindan Bekir Sitki Erdogan, Ismet Inönü ve Maresal Mustafa Kemal Ilkögretim Okulu’nda okuyan toplam 250 ögrenciye çantalarda hazirlanan Trafik Egitim Setleri Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy tarafindan dagitildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284