Karaman Gençlik Merkezi Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu

Karaman Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençler, Zübeyde Hanım Ortaokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katıldılar.

Karaman Gençlik Merkezi Çocukların Karne Sevincine Ortak Oldu
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam Gençlik Merkezi düzenlediği farklı etkinliklerle gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Gençlik merkez liderleri ve gönüllü gençler 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Zübeyde Hanım Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular. Çocuklara büyük önem verdiklerini belirten gençlik liderleri,” Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onlar her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Bugün burada gençlik merkezimize gelen öğrencilerimizin karne heyecanına şahit olduk. Gençlik merkezleri olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştular.
Gençlik merkezi müdürü Şabettin Gezen ise; ''2015-2016 eğitim öğretim yılı bugün alınan karnelerin ardından sona eriyor. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci karnelerini alacak ve 3 aylık yaz tatiline girecekler. Gençlerimizin yaz tatilinde gençlik merkezimize gelerek serbest zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.''
Öğrenciler ise kendilerini bu özel günde yalnız bırakmayan gençlik merkezi personeline teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284