Karaman Il Milli Egitim Müdürlügünden Bir Basari Daha

Avrupa Birligi Egitim ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi, 2014 yili KA-2 Karma Okul Ortakliklari proje basvurularinda Karaman Il Milli Egitim Müdürlügünün hazirlamis oldugu “ Effective School Management in EU Dimension” (Okul Yönetiminin AB Boyutu) isimli proje, hibe almaya hak kazandi.

Karaman Il Milli Egitim Müdürlügünden Bir Basari Daha

Il Müdürü Asim Sultanoglu, basvurusu yapilan 2014 yili KA-2 Karma Okul Ortakliklari projesinin kabul edilmesiyle ilgili açiklamalarda bulundu. Sultanoglu açiklamasinda, “Karaman Milli Egitim Müdürlügünün basvurusu ile Romanya, Ispanya ve Italya’nin ortak oldugu ‘Okul Yönetiminin AB Boyutu’ adli Avrupa Birligi projemiz kapsaminda ortak ülkelerde okul egitimi ve egitim yönetim-denetimi alaninda yapilan iyi uygulamalarin ilimizde yayginlastirilmasini amaçliyoruz. Proje kapsaminda bu ülkelerde yapacagimiz toplantilarda meslektaslarimizla ve egitim ögretim otoriteleri ile deneyim paylasiminda bulunma sansimiz olacak.” seklinde konustu.
Il Milli Egitim Müdürlügü AB Proje Birimine çalismalarindan dolayi tesekkür eden Sultanoglu, “Bu alanda Türkiye’den toplamda 817 proje basvurusu yapilmistir. Ulusal Ajans tarafindan ülke çapinda yapilan basvurular içerisinde kabul edilen proje sayisi ise 19’dur. Kurumumuzun hazirladigi çalismanin, bu 19 proje arasinda yer almasi bizim için ayri bir övünç kaynagidir. Projeleri hazirlayan ekibimizin gayretleriyle bu tür çalismalarin devaminin gelecegine inaniyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284