Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Kaynak Kitap Uyarısı

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte öğretmenler tarafından velilerden ek kaynak kitap talep edildiğine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Kaynak Kitap Uyarısı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Millî Eğitim Bakanlığımızın ücretsiz ders kitabı çalışması kapsamında ülke genelinde bu yıl 153 milyon ders kitabı ve ilk kez bu yıl hayata geçirilen uygulama ile 136 milyon yardımcı kaynak kitabın öğrencilerimize ücretsiz dağıtımı yapıldı.

Bu doğrultuda Devletimizin imkânlarıyla sağlanan fırsat eşitliği kapsamında ilimizde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar bütün sınıf düzeylerinde 91 çeşitten oluşan toplam 290 bin yardımcı kaynak kitap ilçeler dâhil okullarımıza ulaştırıldı.

Ayrıca çocuklarımızın gelişim düzeylerine, sınıf seviyelerine ve eğitim programlarına uygun içerikle hazırlanan //yardimcikaynaklar.meb.gov.tr ve https://ogmmateryal.eba.gov.tr/ İnternet adresleri üzerinden öğrencilerimize yönelik içerik desteği devam etmektedir.

Velilerimize, hiçbir şekilde yardımcı kaynak kitap aldırılmaması veya temini şeklinde telkinde bulunulmaması konusunda okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize gerekli uyarı ve talimatlarda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284