Karaman Il Milli Egitim Müdürü Türkiye Sampiyonlarini Kabul Etti

Karaman Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu Türkiye Özel Okullar Dernegi’nin (ANÖZDER) Ankara’da düzenledigi akil oyunlarinda derece yapan, Matematik yeteneginde Türkiye sampiyon olan Gevher Hatun Ilkögretim Okulu ögrencilerini kabul etti.

Karaman Il Milli Egitim Müdürü Türkiye Sampiyonlarini Kabul Etti

Sultanoglu yaptigi açiklamada “Gevher Hatun Koleji basarilari ile ilimizi Türkiye de en iyi sekilde temsil etmis ve Türkiye 1. Si olmustur. Okulumuz akil oyunlari ve matematik yeteneginde egitime yeni bir bakis açisi ve ufuk kazandirmistir. Ögrencilerin matematigi sevmeleri için caba gösteren ögretmenlerimizi tebrik ediyorum. “dedi.
Okul Müdürü Tanju Yildirim da yaptigi açiklamada "Okul olarak Akil oyunlari ve Zeka oyunlarina önem veriyoruz. Ögrencilerimizin matematigi sevmeleri için yaptigimiz çalismalarin meyvelerini toplamaya devam ediyoruz. Yapilan çalismalar sonucu Türkiye derecesi elde eden ögrencilerimizi kutluyorum. Türkiye 1. si olarak bizi ve karamani gururlandiran Gevher Hatun Koleji elde ettigi bu basarilarla özel okulculukta egitimde yeni bir çigir açmistir. Gelecege emin adimlarla ilerleyen, her alanda ülkemiz için en iyisini yapmak için gayret gösteren nesiller yetistiren Gevher Hatun kolejinin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir." dedi.
Okul Egitim Koordinatörü Ali Celal Öztan da "Akil oyunlari ve matematik yetenegi ögrencilerin stratejik gelisme ve bakis açilarini gelistiren çok önemli etkenlerdir. Akil oyunlari ve matematik yetenegi takimlarimiz bizi Türkiye'de en iyi sekilde temsil ederek sampiyon olmuslardir. Türkiye finalinde dereceye giren sampiyon ögrencilerimiz Akil Oyunlari ;Reverse Türkiye 2. si Ali Özkan ;Abolene Türkiye 3.sü Furkan Basoglu Matematik Yetenegi; Su Doku Türkiye 2.si Yusuf Aygün, Soma Küpü Türkiye 2.si Halil Türkel, Tangram Türkiye 2. si Gülnur Senkal, Matdoku Türkiye 3.sü Mustafa Çakir, Origami Türkiye 3. sü Kaan Celil Akkul, Kilitli Taslar Türkiye 3. sü Fadimana Özdemir , Matematik Bulmacasi Türkiye 3.sü Ahmet Taha Özçelik’tir. Türkiye Sampiyonlari oyunlarda aldiklari puanlarla okullarini zirveye tasiyarak Türkiye 1. ligi elde ettiler. Karaman için Türkiye ile yarisan bütün ögrencilerimi cani gönülden tebrik ediyorum. Bu basariyi Karaman'a hediye ediyoruz." dedi. Su Doku Türkiye 2. si olan Yusuf AYGÜN "Basarimda okulumun ve ögretmenlerimin emegi büyük, ciddi emek harcadilar. Akil oyunlari ve matematik yetenegi ufkumu gelistirdi. Türkiye finallerinde çok ciddi rakiplerimiz vardi. Hedefimiz okulumuzu zirvelere tasimakti bunu basardik. Çünkü Gevher Hatun ögrencisi olmak bir ayricaliktir. Ayricalikli oldugunu olimpiyat, akil ve zeka oyunlarinda göstermektedir. Herkese tesekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284