Karaman Lisesi`nin `Gönüllü Toplum Hizmeti` Projesi

Karaman Lisesi`nin hazirladigi `Gönüllü Toplum Hizmeti` projesi kapsaminda okul yöneticileri ile Karaman Devlet Hastanesi Bashekimligi arasinda protokol imzalandi.

Karaman Lisesi`nin `Gönüllü Toplum Hizmeti` Projesi
Hastane Bashekimi Hasan Arici, hastanenin toplanti salonunda düzenlenen protokol imza töreninde yaptigi konusmada, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile sosyal sorumluluk çerçevesinde toplum hizmeti yapilabilmesi amaciyla bir protokol imzalamak için bir araya geldiklerini söyledi.
Bu protokol kapsaminda Karaman Lisesi ögrencilerinin, hastanede, polikliniklerde hastalari karsilama yönlendirme, servislerde ise hastalara kitap okuma siir, müzik dinletisi gibi alanlarda hizmet vereceklerini ifade eden Arici, "Bu uygulama Milli Egitim Bakanliginin sosyal etkinlikler yönetmeligi çerçevesinde organize ettigimiz bir uygulama olacak. Bu eksende de ögrencilerimizin hem kisisel gelisimlerine hem de hasta memnuniyetine katki saglanacagini düsünüyorum. Bunun disinda bu uygulamanin toplumumuzun geçmisinden gelen degerlerin sicak tutulmasi açisindan önemli. Insallah bu ortak çalismamiz diger hastanelerimize ve okullarimiza da model olur dedi.
Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman’da, Karaman Lisesi olarak ögrencilerini sadece sinava degil hayata da hazirlayan bir okul olma düsüncesi ile geçmiste yaptiklari çalismalardan birisini bugün Karaman Devlet Hastanesinde baslattiklarini ifade etti.
Yapilan konusmalarin ardindan Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Hasan Arici ile Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman arasinda protokol imzalandi. Yapilan protokol geregi görev alacak ögrenciler, verilecek olan egitimden sonra hastanenin bölümlerinde hastalara yardimci olmaya çalisacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284