Karaman’ımıza Hayırlı Olsun

Özel Karadağ Eğitim Kurumları ilkokul ve anasınıfı için Milli Eğitim Bakanlığından çalışma ruhsatının alındığı müjdesini verdi.

Karaman’ımıza Hayırlı Olsun

Özel Karadağ Eğitim Kurumları adına Kurucu Temsilcisi Osman Demirci yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Temel Lise olarak başlayan okullaşma sürecimize 2016-2017 eğitim öğretim yılında Anadolu lisemizi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında Fen lisemizi ekledik. Hedefimiz olan ortaokul, ilkokul ve anasınıfımız için inşaat sürecini tamamladık ve bugün itibariyle bakanlığımızdan çalışma ruhsatlarımızı almış bulunmaktayız, Karaman’ımıza hayırlı olsun.
Okul açmaktan daha önemlisinin okul olmak olduğuna inanıyoruz. Sadece akademik başarının aranmaya başlandığı günümüz okullarından farklı olarak disiplinli, yaşadığı toplumun değerlerine saygılı, bilimi kendisine yol gösterici kabul eden, kişilikli gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu süreçte bize güvenip okulumuza ön kayıt yaptıran değerli velilerimizi kayıtlarını resmileştirmek için okulumuza bekliyoruz.
Hiçbir başarının tesadüf olmadığı inancıyla daha çok çalışarak birçok alanda hedeflediğimiz başarılara imza atmaya devam ediyoruz. 2020 YKS’ de TYT Karaman 1. si, AYT (SAY) Karaman 1. si olan öğrencimiz Emre Ateş’i tekrar tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.
Bakanlığımızın önceden açıkladığı takvime göre 17 Ağustos itibariyle tüm sınıf gruplarında telafi eğitimlerine başlıyoruz. Telafi eğitimi programında çocuklarımızın ve çalışma arkadaşlarımızın sağlığı için gerekli hijyen kuralları dikkate alınarak gerekli önlemler alınmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284